Nu gör jag det.

Nu händer det. Bloggpaus.
Peace out bloggen! Kommer sakna dig. Ses kanske snart igen <3

Mummy

Oj oj oj vad länge sedan jag uppdaterade! Har inte alls känt för att blogga, funderar fortfarande starkt på att lägga ner bloggen.
I helgen åkte jag till Tunbridge Wells där jag bodde hos några familjevänner i deras absolut underbara hus! Och gissa varför jag var där? Jo för att min mamma och min syster kom och hälsade på!!!!
Det var helt underbart. Så fort hon var där, och jag hörde hennes röst så kändes allt som vanligt igen. Det kändes som att ingenting var förändrat. Jag kände mig hel igen. Det var en konstig känsla. Mest för att den var så stark och tydlig. Det var som om en pusselbit som saknats utan att jag visste det plötsligt föll på plats och det inte förräns då blev så uppenbart att den hade saknats.
Vi hade en mysig helg där vi shoppade och åt lunch på kaféer och myste.
Nu får jag inte se henne föräns till jul :(
-
Jag har också varit busy på skolfronten. I morgon har vi ett music culture exam. Men vi får ha med oss skrivböckerna så så länge jag skriver ner all information jag behöver veta innan så e det bara att läsa det på provet. Bra va?! ;)
Sen har jag också spelat in låten jag skrev. Jag ska spela in den igen ännu seriösare nästa vecka. Ni kanske får höra den om ni har tur.. ;)
Idag hade jag också ett möte med Mark som jobbar @ the BDC. Det står för Buissness Develompment Centre. Basically så gick vi igenom lite om vem jag skulle vilja vara som sångare. Hur jag vill bli sedd och vilken stil jag vill sjunga. Bara lite sånt typ.
I morgon ska jag på ett jätte stort Halloween Party som min kompis har hemma hos sig. Det kommer bli Siiiick! :D
Jag ska vara en sjuksköterska. Min pappas sambo lånade ut en riktig dräkt till mig så det blir asnajs. Asså riktig som en sån man köper i maskerad affärer... ;) Alla tjejer ska tydligen klä sig slampgit...kom igen, var orginella! ;)
haha
'''
Nu har jag pratat för länge. Ha det gött alla!
Jag och min älskade mamma.

"Omelett"

Godmorgon! Började morgonen med en jätte god frukost, nämligen omelett. Eller, aa, typ... haha.
Den såg väl lite mer ut som något mindre gott... jag vet inte varför jag alltid misslyckas. Den förstörs bara när jag ska vända helt enkelt. Jag skyller på stekpannan... (a)
Men god var den i alla fall.
Ägg, mjölk, paprika, tomater och lök. Mums.
Ha en bra dag!
Kram
'
Innan...
Efter...hm.....

Vad gör en blogg bra?!

hejsanhoppsan!
Har haft en av de bästa dagarna på länge! Har varit jätte glad och sprallig, precis som jag älskar att vara!
Men nu har kylan hittat till även England :( Så himla kallt! Solen sken lite extra över oss dock, som för att kompensera för bristen på värme dess strålar utgav.
Idag har jag också börjat skriva en låt, inspirationen bara kom och jag satt i ett Practise Room efter skolan och spelade piano och skrev. Och jag kan inte ens spela piano!? Haha men det gick bra ändå. Ni kanske får höra den en dag ;)
'
Det är en grej jag vill ta upp med er. Okej, det här kommer låta helt äckligt malligt eller bara irriterande. Men många kommenterar "Åh din blogg är grym" Eller "asbra blogg!"
Det är bara en grej jag inte fattar. Vad är det som gör att en blogg är bra?! jag skriver lika mycket som vilken annan som helst, har lite bilder? Är det för jag bor utomlands som bloggen är bra, för innebär inte det att ni tycker min livsstil är bra, inte bloggen? Bloggen är ju egentligen ganska simpel? Jag läser själv nästan alla storbloggares bloggar men ingen av dom tycker jag är speciellt bra. SÄRSKILT inte Kissies. Men jag läser den för jag har tvångstankar att jag måste läsa massa bloggar :/. I alla fall, vad jag försöker säga är nog att jag känner att jag inte riktigt vet vad som definierar en blogg som bra. haha.
P.S Blondinbellas blogg är den enda som är bra. För den blogen inspirerar unga tjejer till att vara drivna och att kämpa emot psykiska problem. Hennes blogg har i alla fall ett syfte. Och för vad hon gör för att försöka motverka osäkerhet hos tjejer, ätstörningar, finnproblem etc, är hon guld värd! Motverka en säkerhet som t.ex. Kissie hjälper till att plantera. Kissie är fan en fara för framtidens tjejer.
Oj vad allt gick från happy happy till bitter! hahahahah
Ha en fin kväll
Puss
'Jag i skolan idag. Skugga har en tendens att förvrida mina ansiktsdrag :/

I'm gonna praise ya!

Godmorgon bloggen!
Igår var en bra dag på alla sätt och vis! Den började med att jag köpte en skitsnygg sån där rund halsduk som tydligen kallas Snood (wtf, haha) för fyra pund på Primark!! Och slutade med utgång med trevligt folk och massa saker klarnade upp!
Slänger in ett klipp från gårdagens Gospelkör, det är så synd bara att jag spelade in den gången innan vi började göra coola rörelser och slänga händerna i luften på "praise ya!" Lyssna på tjejen i rosa poncho när hon gör så kallade "adlibs" över refrängen. Hon e helt jävla grym! Och i slutet när ledaren pekar på folk med ett rosa paraply (?!) så e det för att han vill att de ska göra samma sak. Asså improvisera lite bitar :)

Att vara 16

Ligger i sängen och kan inte sova. Så därför tänker jag skriva ett djupt inlägg som får komma upp vid senare tillfälle. Uppenbarligen, eftersom du läser detta nu.
Att vara 16 är en knepig ålder. Man är inte längre ett barn, men man är inte heller vuxen. Man gör saker som vuxna gör men man tänker inte som en vuxen. Ibland när jag har hemlängtan så frågar jag mig själv ; Var det för tidigt? Trots att jag njuter av livet som en lite äldre person nu så kan jag fortfarande känna att 16 är lite tidigt att flytta ifrån sin mamma. 17, 18, där börjar det närma sig. Jag börjar inse att det där året mellan 16 och 17, eller 17 och 18 för vissa, det är ett år där man förändras mer än man gjort genom hela sitt liv nästan. Ett ynka år men så mycket skillnad. Ja det tror jag. 16 är nog lite i tidigaste laget. Men sen kan jag ju inte tala för alla. Vissa har kanske aldrig ens haft en relation med sin mamma, vissa kanske mognat flera år innan dess. Men för mig i alla fall. Men det är ingen fara på taket. Bara för att jag insett att det var tidigt betyder det inte att jag inte kan hantera situationen. Jag får växa upp lite fortare helt enkelt. Eller hitta en del av mig själv som är 16 och barnslig och spara den som ett ömtåligt paket, för att inte växa upp för fort, och samtidigt ha en del där jag är mogen och ansvarsfull.
Men håll med om, i alla fall att 16 är en knasig ålder. Det är en ålder då man får jobba men inte köra bil och där man får ha sex men inte dricka alkohol.
Ta vara på er barndom hörrni! Man kan ha sex och dricka kaffe och vin osv. men kom också ihåg att vara barnsliga och flamsiga! Det gör jag! Flamsar och skrattar åt omogna skämt! Det är kanske mobbat för vissa men jag vill bara inte växa upp för tidigt trots allt.
'
Den här shnygga klänningen köpte jag på stan igår innan skolan! Jag har börjat älska att strosa runt och shoppa helt själv! Skulle aldrig gjort det innan jag flyttade hit.









Min vän Katya

Jag har fått tillbaka blogglusten! Nu sitter jag i sängen nerbäddad, ( jag är ju förkyld remember? ;) och det kliar i fingrarna! :)
Tänkte skriva ett litet inlägg om min kära vän Katya som går i min klass. Hennes mamma är från Frankrike och hennes pappa är engelsk. Hon har gått på internat skola i england men de senaste åren har hon bott i Spanien, så hon pratar både spanska, franska och engelska. Hon är 17, 18 i December och det jag tänkte komma till är att hon är den mognaste 17 åringen jag någonsin har träffat!  När vi går ut vill hon inte dricka drinkar utan avnjuter hellre ett glas rödvin, och hon vet vilket vin som är bra och vilket som är billigt. Vi var på affären häromdagen och hon skulle handla mat som hon skulle laga till sig själv. Jag strosade runt bland alla färdigrätter, macarooni and cheese, pizzor osv, och frågade henne: " Varför köper du inte bara en färdigrätt?!" Varpå Katya svarade; " För jag VILL laga mat!" Okej fine, hon vill laga mat till sig själv, men vi snackar inte om några makaroner och kötbullar här utan tror ni inte att hon köper lax (!?), bulgur (?!) sallad, och citron. Snacka om att jag kände mig som en bebis. Haha. Och i fredags så hade hon fajhita kväll hemma hos sig med mig och två andra från vår klass som är i 25 års åldern. De lagade mat (jag satt på en stol medans detta hände efter att jag inte ens kunnat skära en paprika rätt)  drack vin och Katya bjöd på mörk choklad. Än än gång, är jag en bebis eller vad?! :o
Men det var faktiskt riktigt trevligt att umgås i så blandade åldrar och att faktiskt se att man ålder bara är en siffra, och att man kan ha trevligt tillsammans i alla fall. :)
Age is just a number!!!

Me and Kat




I'm alive!

Tillbaka nu! Brukar nästan alltid ta bloggpauser på helger. Vet inte varför men tappar lusten då helt enkelt. Har ätit en brakfrukost, scrambled eggs, stekt ägg, baked beans och toast. Känner mig så engels man kan bli. Underbart gott är det i alla fall! :) Här kommer en liten videoblogg.

Gårdagens outfit

Godmorgon!
Ser ut som en skithög just nu men ville visa en bild på min nya klänning som jag köpte i förrgår. Jätte billig och SKIT kvalité men endå så tycker jag jätte mycket om den. Konstigt detdära hehe. Tur att jag inte är en sån som måste bekräfta mig med märkeskläder i alla fall. :)
Nu måste jag träna på veckans låt som heter The middle. Den ska framträdas på fredag och jag måste verkligen satsa för läraren verkar inte gilla mig. Höhö

Strumpbyxor

Hej! Jag mår skit nu. Ligger under täcket och fryser och ahr ont i huvudet. Är så jävla trött :(
Ville bara visa dessa jättesöta strumpbyxor som kom med posten igår. Inne i kuvertet låg en liten lapp där det stod
"Jag saknar dig.
Här får du en liten grej för att jag tänker på dig och älskar dig! Mammi"
Jag blev så himla rörd. Min fina mami.

Walk

Godmorgon!
Igår innan jag skyndade mig till tåget så var jag jätte irriterad för jag hade filmat en jätte bra videoblogg, sen när jag la upp den så hade mina rörelser snabbspolats. Det var helt sjukt irriterande! Gör en ny videoblogg i morron i stället.
Gårkvällen var bra. Mina kompisar Pat och Josh blev utslängda för att dom var 16 och satt ute i trädgården och drack stark cider öppet. Tydligen har ägaren ingen tolerans av sånt. Haha. Det roliga är att han är cool om man är full och 16 bara man inte dricker öppet typ. "Det här är inte i nån polares trädgård ni sitter och krökar!" Tror jag bestämt mig att han argt utbrast. Mina kompisar Misha och Hannah hade båda gig igårkväll (på the boileroom altså) och dom var helt grymma! Så stolt över dom :)
Kvällen slutade med att jag blev lite ledsen för vissa är nedlåtande ibland. Sjukt irriterande. Tummen ner till nedlåtande arton plusare. lol
Lite fler bilder från området där jag bor, som jag tog när det var en vacker solig dag :)
En söt liten engelsk pub
En glad Livvy
Beautiful!

Pictures!

Det gick jätte bra i studion igår! Först körde vi igenom låten några gånger och sedan spelade vi in. Vi ska som sagt spela in seriösare om nån vecka framöver :) En sak kan jag säga bara..jag anar trubbel med den här tjejgruppen vi gör, för både misha och indie är väldigt bestämda personer (det brukade jag med vara men jag har en tendens att ge upp och bli något av en pussy i vissa situationer) så om vi skulle hålla på länge skulle det nog sluta med att vi dödade varandra med våra mikrofoner. haha
Här kommer lite bilder. Dom där vi sjöng inne i båset blev jätte suddiga för jag var tvungen att ta av blixten :(
P.S Efter att vi spelat in stannade jag och Misha kvar i ett av de små rummen och tränade på två andra låtar. Klockan nio blev vi utslängda för att de stängde. Aldrig i mina vildaste drömmar kunde jag tro att jag skulle bli utslängd från skolan för att de stängde. Hahahhaha
'
Misha och Indie vid utrustningen
The three of us :)
Inne i båset

Studio

Hej alla fina!
Den här dagen ska bli jätte rolig, jag och Misha och Indie ska efter våran enda lektion träna på en låt och sedan spela in den i studio. Men tydligen ska vi spela in den på riktigt (altså mer seriöst) någon annan dag och då ska även den andra låtskrivaren komma ner från Bristol. Så jag är taggad! :)
Ikväll kommer jag lägga upp bilder från dagen så missa inte det!
'
Här kommer dagens outfit. Jag blir mobbad hemma för mina ego bilder. Det borde jag bli också, det finns hemskt många av dom. Men om jag inte inte kan lägga upp dom i min egen blogg, var kan jag lägga upp dom?! Lol

Svar!

Här kommer svaren. Svarar nog inte på alla men definitit de flesta! :)
Hi, I am a third swedish, english and irish .
similar maybe ^^
where in London do you live?
Whats your all time favourite shop?
Whats your favourite piece of clothing right now?
Would you consider yourself vain?
what makeup couldnt you live without?
How many readers do you have?
'
Svar: Efter som jag bor i Villa så bor jag inte i själva London som ni kanske tänker när ni tänker London. Jag har ingen favorit affär, men i Sverige var det nog typ Vero Moda. Mitt favorit klädesplagg just nu är nog mina boots, om man får säga skor? :p Nej jag skulle inte anse mig själv som ytlig. Jag tycker personlighet och insidan är väldigt viktigt, sen kanske jag bryr mig lite om utseende men det gör väl de flesta :p Jag kan leva utan smink, förut skulle det nog varit foundation men nu har jag fått bättre hy så jag vet inte... jag älskar min eyeliner dock! ;)
Säger inte hur många läsare :p Det växlar ändå så.
'
Tjolahopp.
Jag är nyfiken på din musiksmak, jag skulle gärna vilja veta vad du lyssnar på och vad du inspireras av/vad du helst sjunger?
Jag tycker det är jätteintressant att läsa din blogg, men jag skulle gärna vilja se mer videos där du eller dina kompisar sjunger, eller från kören. Är det är bra idé? :)
'
Svar: Jag lyssnar på allt! Allt från Stevie Wonder, till Beyonce och John Mayer. Men jag kan också chockera med Sia och Foo fighters. Det är som sagt väldigt blandat, och jag har märkt att det är så för de flesta musiker. :) Jag sjunger helst ballader eller jazz och lite pop. Det kommer defenitivt komma fler videos där jag eller kompisar sjunger, det lovar jag! :D
'
hur kom du på iden att flytta till london?
Vrf inte bara nån musik skola i sverige? 
'
Svar: Jag fick reda på skolan för ganska länge sedan och det var helt klart att det inte fanns någon liknande skola i hela sverige. :)
'
Vad skiljer sig livet i England mot livet i Svergie?
Svar: Det är ganska stor skillnad. I sverige bodde jag med min familj och gick i grundskolan, det känns som jag var mer av ett barn, medans nu bor jag fortfarande hos min pappa men detär inte samma sak direkt. Och jag är aldrig hemma, jag är ute mycket mer och gör mycket mer saker, jag är mer independent antar jag. Jag umgås med folk som praktiskt taget är vuxna och det ändrar väl livsstilen lite kan jag tänka mig..
'
vilken är den absolut bästa klädaffären i england? 
kan du lägga upp mer videor på tex när du sjunger eller nåt?
du är så söööt! :)

Svar: Den bästa klädaffären är nog den stora Top Shop på Oxford Street i London :) Den största i världen.
'
kan du inte göra en video när du tex säger några meningar på engelska skulle vara skit kul, för du verkar ju klara dej väldigt bra på egen hand på ett helt nytt ställe med nytt språk, ser fram emot det! du är snygg <3
Svar: Haha jag det skulle vara kul men det skulle kännas lite mobbat. Men kanske ;p
'
Hejhej!
Favorit färg?
Favorit bok?
Favorit film?
Vilka bloggar läser du?
Trivs du i England? =)
Favorit glass? ^^
Ha en bra dag!
Svar: Lila och turkos, Allt för min syster, har ingen favorit film, jag läser nästan alla storbloggares...haha. Jag älskar england! Gillar inte glass så mycket men gräddglas :)
'
När började du sjunga?
Svar: Jag har sjungit i kör sen jag var 4, men jag märkte att jag tyckte om att sjunga solo i fyran typ :p
'
vad tycker du om country, tex taylor swift?
svara garna! kram

Svar: Tycker inte jätte mycket om country men det är helt okej. Taylor Swift tycker jag dock inte om.
'
Hur ar englandarna jamfort med oss i sverige? vilken ar den storsta skillnaden???? =)
Svar: Jag måste nog säga att den största skillnaden är att dom är snällare. Haha i allmänhet menar jag då. Svenskar är ju kända för att vara lite udda...haha Den andra stora skillnaden är att föräldrar låter sina barn dricka i mycket tidigare ålder!
'
vilket land kommer du ursprungligen ifrån?
vad lyssnar du på för musik?
spelar du något instrument?
vad gick du på för gymnasie? :)

Svar: Jag kommer från Sverige och England. Min famror och farfar kommer från karibien. Jag spelade fiol innan jag flyttade :p Jag går på ACM istället för gymnasiet. Skulle börjat i höstas annars.
'
hej olivia! Eftersom att du går på ett musik collage så måste ju det betyda att du vill sjunga i framtiden...eller? men har du haft många som trott på dig ? liksom vänner och familj? vilka isf? och när börja din passion för musik? 
du är jätte vacker. love does legs !! puss :D

Svar: Hej! Ja jag vill sjunga i framtiden :) Det där men om folk har trott på mig var en jättebra fråga. Jag vet inte riktigt, min familj har väl trott på mig, de har väl mest oroat sig över att jag inte får någon utbildning. Plus att man måste vara realistisk också. Vänner vet jag inte. Vissa trodde knappt att jag skulle flytta när jag först nämnde det så det är olika.. Men man kan inte klandra någon som inte tror på mig. Vadfan jag tror själv inte på mig så vf ska dom? Jag menar inte att jag har dåligt självförtroende, jag gillar bara att vara realistisk och inte få upp förväntningar :) . Min passion för musik började väl i femman sexan.
'
Du kan ju börja videoblogga på engelska? Det vorde skitkul!
Svar: Haha lite udda kanske eftersom jag bloggar för folk i sverige :p
'
Hej!
Jag var i London för ett halvår sen och blev förälskad i staden direkt! Jag kan även säga att jag är ganska musikintreserad och funderar på att gå estetisk musiklinje i Sverige nu till hösten. Jag spelar nämligen ett blåsinstrument. Jag har fått tanken då och då att någon gång längre fram studera i London. Men jag har väldigt många funderingar..
hur gjorde du när du sökte in?
vad är det du läser på college, vilka ämnen osv?
Är det svårt att komma in på skolan?
Vad heter colleget?
Skulle vara jättekul att få svar (a) :D

Svar: Hej! Asså om du spelar blåsinstrument så är nog min skola inte rätt för dig.. man kan bara studera sång, gitarr, trummor eller bas där. Jag läser bara sång. Inga andra ämnen...Det är nog inte jätte svårt för man betalar så ja.. Man skickar in en ansökan där man svarar på frågor osv :)
'
kan du prata engelska bra eller?
vilken skola och vart bodde du i svergie?
kommer du hälsa på i svergie?
vill du bli modell för du ser sjukt bra ut11
Svar: Jag är rätt bra för min pappa är engelsk. Jag bodde i Sunnersta i Uppsala. Jag gick på Gottsundaskolan. Hata den skolan! Mest lärarna. Jag kommer till sverige i december :) Det heter ACM. People, jag har skrivit det hundratals gånger.. :p



Frågestund!

Jag har inte bloggat på hela helgen men det gottgör jag med en frågestund! Och för att jag inte ska få de mest basic frågorna så skriver jag det självklara här:
Jag är 16 år och kommer från Uppsala. Jag flyttade hit till England för 5 veckor sen exakt idag. Jag går på ACM, ett musik college där man kan studera musik i olika grader, men inget annat. Jag bor med min pappa som alltid har bott i england. Jag kom in på skolan genom att söka in. Det hjälper att vara brittisk medborgare, ja.
Jag är 173 cm lång eller nåt.
Ja det var nog det...nu är det bara att FRÅGA PÅ!!!!
:)
P.S Och fråga inte bara om min skola, ni kan också ställa frågor om mig. lol

Hot day

Hej Hopp!
Ni vet när jag sa att det här skulle bli en bra vecka? Gud vad rätt jag hade! Idag har jag fått ännu mer intressant information och jag är bara allmänt glad. Jag var lite irriterad i morse efter Music Culture men jag köpte en caramel islatte på Costa och jag blev på så himla bra humör efter den! Den var helt jävla underbar! och ja, vet ni varför jag tog en ISlatte? Jo för det var typ 20 grader varmt idag och jag svettades som en gris. Det ni! :)
I morgon ska vi på fest i ett ställe som heter Milford så vi kommer övernatta där. Excited! Men det betyder också att uppdateringen kommer suga i morgon. Ska försöka göra ett morgon inlägg, eller en videoblogg dock :)
''
Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

Gospel choir

Här är en liten video från gospelkören då våran ledare försöker träna oss på att följa honom. Altså att tystna lite var som helst beroende på när han tecknar det åt oss. Lite roligt faktiskt. Det låter väl inte så bra men stämmorna var inte main focus i denna övning... :)

Korridorer

Hej snyggingar! Åh jag borde verkligen inte ha en blogg! Det är inte så att jag är lat och inte vill uppdatera men jag är aldrig hemma längre :( som igår tex då kutade jag hemifrån klockan tio på morgonen och kom hem tolv på natten. Då är det inte lätt att hålla en blogg vid liv :(
Igår var en bra dag. En underbar dag. Jag fick lite besked om ett jätte roligt projekt som Indie berättade för mig. Skriver nog inte vad det är nu, men kanske lite senare när jag vet mer! :) Efter skolan så gick vi på det hemliga mötet, sen drog jag Misha och Katya hem till Katya där vi käkade lite mat och snackade med hennes rumskamrater. Ni minns hon som blivit signerad? När vi varit där i några timmar drog vi till The Boileroom igen! Musiken var helt jävla sjukt grym och vi hoppade och dansade som galningar! Good times.
Tänkte slänga in lite bilder på korridorerna som jag försökt beskriva för er.
Dörr
Korridor
Korridor
Hur ser eran skola ut förresten? ;)

Smash

Godmorgon! Huvet känns lite idag men det går över efter en kopp kaffe.
Igår hade jag som sagt min audition för skolans Agentur. Jag vet inte riktigt vad det var men om jag skulle spelat mina egna låtar (som jag inte har) så skulle jag fått ett gig på The Boileroom, för det är det dom gör, dom ger gig till folk som sjunger egna låtar, men jag sa att jag inte riktigt var en låtskrivare, inte än i alla fall så jag sjöng en cover, sen ställde dom lite frågor och mannen som intervjuade mig sa att jag skulle skriva upp mig på ett Sign Up Sheet så att vi skulle ha ett möte och prata om vad jag vill göra osv. Jag är i alla fall glad att jag inte ställde in som jag tänkte göra först!
Efter skolan så gick vi till The Boileroom och det var än av de bättre kvällarna måste jag säga. Men jag glömde mina skolböcker och min hatt där så jag måste hämta dem idag :( Jag råkade också smasha någons fulla ölglas i golvet så jag var tvungen att köpa en ny (bara för jag e så snäll) men det var jävligt irriterande. Haha
Idag ska jag framföra en låt själv inför klassen. Nervös! Önska mig lycka till.

Audition

Idag ska jag göra min audition för agenturen på skolan. Jag är ganska nervös för jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag mailade igår och bad att få avboka min audition då jag ansåg att det verkade som att de bara fokuserar på låtskrivare, alltså elever som skriver egna låtar, men de svarade chockerat att det verkligen bara var ett rykte och bad mig komma in i alla fall så att de fick berätta allt för mig. Så det ska jag göra. Önska mig lycka till!
Ikväll blir det nog att dra till The Boileroom som vanligt ;)
Ha en bra dag alla!
Casual Today

Den här veckan blir bra.

Hejsan! Jag har precis kommit hem och känner att jag har fått en bra start på veckan. Efter lektionen stannade jag och några till i ett av de små rummen där man kan träna och sjöng lite. Efter det fikade vi på Costa för att sedan bege oss hemåt. Och på tåget berättade Holly om skräckfilmen Human Centipade som går ut på att någon psykstörd man kidnappar tre personer varpå han syr ihop munnen på den ena med den andras analhål och den tredje med den andras analhål. Sedan matar han den första så att den går igenom henne till den andra osv. Så jävla stört och läskigt och jag blev skitskraj!
Jag känner mig gladare än på länge så den här veckan blir nog jätte bra. *Peppar Peppar...*
*
Spenderade tågresan hem med älskade Holly och Misha

Videoblogg

Här kommer en liten videoblogg :)
Förlåt för dålig kvalité.

Dop- Annya Marilyn Sarah Gerald

Hej bloggen!
Idag hade min syster dop. Allt gick enligt tradition i kyrkan och efter det var vi 114 (!) personer som tog oss vidare till Kimberleys brors hus där det var uppsatt party tält och catering mat. Det fanns olika smörgås wraps, olika pizza bitar, chips, sausage rolls, vårrullar, ostbrickor, nachos med olika dipper, chokladfontäner med både vit och mörk choklad, brickor med godispåsar,vitt vin, rött vin, rosé vin och mycket mer. Gud vad gott allt var! Inte bara maten var underbar, det var hur härligt som helst att träffa släktingar, även om jag aldrig träffat de flesta av dom. Men de var alla så himla snälla. Och jag måste säga det att dessa svarta människor är dom skönaste människorna på jorden! haha. Har man inte varit bland massa svarta människor i olika åldrar från London så kan man inte förstå vilken powerkänsla det är. Ska lämna det här ämnet nu för det känns som det kan bli lite känsligt...hahaha
Jag kände mig så vilsen i början, visste inte var jag skulle stå eller vilka jag skulle prata med, innan släkten från min pappas sida kom och räddade mig. Hans frisör var där med sin familj också. Hon är det roligaste människan i hela världen. Och där kan man snacka black power. Hon brukade göra mitt hår också förut och jag satt där i frisörstolen i timmar och bara njöt av att vara omringad av henne och hennes döttrar och lyssna på alla galna historier hon berättade.
Allt som allt var det en jätte trevlig dag. Träffade även en tjej som är i min ålder som bor på gatan vilket är trevligt då alla andra av mina vänner bor på andra ställen.
'
Klänningen hittade jag igår efter att ha kutat runt i hela stan och nästan fått en panik attack för att jag inte hade en klänning. 20 minuter innan mitt tåg skulle gå hittade jag den, och min storlek också. Blev så himla lättad och glad! Köpte även min mikrofon plus stativ igår! Äntligen!
Orkade inte ta med kameran idag( är uppenbarligen aldeles för egoistisk för att ta kort på någon annan än mig själv ;) så ni får stå ut med mina crappy egobilder så länge.
Jag lovar äkta bilder senare. Annie var hur söt somhelst i sin dopklänning!

Torsdagskvällen

Tjaba Tjena Hallå!
Skoja.
Igårkväll så drog vi till vårat kära ställe The Boileroom där det var mycket folk som kommit för att se våra lärare rocka loss på scenen. Och herreGud vad grymma dom var! Speciellt en som heter Katie. Så sjukt jävla grym. I alla fall, kvällen var galen och det är en jätte rolig grej som jag vill skriva som jag inte kan för min mamma stalkar min blogg. :/Hahaha så ni får helt enkelt vara utan den informationen även om jag gärna skulle delat med mig.
Efter giget var slut begav vi os s vidare till någons hus där det var lite folk och vi jammade, vissa spelade gitarr, andra sjöng. Så är det att festa med musiker, kvällen kommer alltid sluta med en gitarr i någons vardagsrum. Efter det gick jag och Misha hem till en kille som heter Will och sov hos honom. Haha vi låg sked alla tre hela natten. Det var jävligt weird det hela... men men, det var roligt för det var så jävla random! Borde säkert inte skriva det där heller. Hej mamma! :p
Grym kväll i alla fall. Men idag fick jag gå i samma kläder och det kändes as skabbigt. LOL. Tönt jag är som skriver LOL.
''

Uppdaterar i morgon kvall

Sitter i en killes rum nu. Ska sova har inatt med Misha. Uppdaterar i morgon kvall! :D

RSS 2.0